2015 Chro°Me CrystaLac készlet

2015 Chro°Me CrystaLac készlet
6 490 Ft
Világon egyedülálló, forradalmi fejlesztés, egyedi géllakkozási technikával: króm CrystaLac!
Részletek

Igazi króm hatás, melyet most te is elkészíthetsz: új rugalmas és leoldható fémes Chro°Me CrystaLac.


A csinos kis készlet a Chro°Me CrystaLac-ozáshoz szükséges minden anyagot és eszközt tartalmaz, ami körülbelül 15 komplett lélegzetelállító, 2 hétig tartós króm körmök elkészítéséhez elegendő.


A készlet tartalma:


0/átlátszó ONE STEP CrystaLac 8ml
12-es Pink Chro°Me CrystaLac 4ml
Chro°Me Top 4ml
finnommattító buffer
No Buffer Scrub 30ml
szálmentes törlő
narancsfa pálca
Rugalmas és leoldható, fémes hatású króm CrystaLac. A Chro°Me CrystaLac-kal fémes, króm hatás érhető el természetes körmön és műkörmön egyaránt. Alaprétege a ONE STEP CrystaLac 0, befejező rétege a Chro°Me Top. A hosszantartó hatás érdekében - hogy 1 héttel növeld a tartósságát - természetes köröm esetén a rugalmas Chro°Me Top-ot fedd be a leoldható Easy Off Top Gel-t, műköröm esetén pedig Xtreme To Shine-nal.


Használata körömerősítés után és műkörmön is lehetséges úgy, hogy a Chro°Me alapjául szolgáló ONE STEP CrystaLac 0 alapot ezek megmattított felületére vidd fel.


A Chro°Me CrystaLac-kal különleges díszítéseket is készíthetsz. Ebben az esetben használd bármely szárazra kötő anyag felületén, például Royal Gel, 3D sűrű zselé, Art Gel, Xtreme Top Shine. Antik hatás eléréséhez pedig akár bufferolt vagy reszelt felületre is felvihető. Ezekben az esetekben is Chro°Me Top-pal kell fedni.


Használd extra vékonyan (ajánlott csak egy rétegben felvinni, mert szebb lesz a felülete és könnyebben szárad, emiatt a végeredmény is tartósabb lesz)! A köröm élét ne kend be! Használat előtt alaposan rázd fel! A Chro°Me CrystaLac levegőn is megszárad, de a tökéletes kikeményedés érdekében köttesd minimum 3-4 percig UV vagy LED lámpában.
A Chro°Me Top-ra érdemes felvinni egy második réteg fedőt, ami az alaptól függően lehet Easy Off Top Gel, One Step crystalac 0 vagy Xtreme Top Shine. Fontos, hogy a második réteg fedő a Chro°Me Top villámköttetése után kerüljön a felszínre, hogy a rétegek megfelelően összetapadjanak.


A tökéletes króm hatás egyedül a hivatalos Chro°Me technikával érhető el.


  


 

 Adatok
Cikkszám
chk004